Avís legal

El lloc web cmpas.com té com a objectius:

  • presentar i donar informació sobre el propi centre
  • donar informació en general sobre aspectes de seguretat, lesions i la seva prevenció en l'àmbit dels esports d'hivern

Aquestes pàgines subscriuen els principis de codi HONcode de la fundació Health on the net

Els consells mèdics o de salut suggerits en aquest lloc web son proporcionats per metges o professionals de la salut especialitzats i qualificats, quan la informació prové d'enllaços externs, aquests son clarament identificats.

El Doctor Bernat Escoda Alegret, doctor en medicina, especialitzat en medicina de l'activitat física i de l'esport és responsable del contingut d'aquest lloc web.

Alguns continguts poden ser realitzats per d'altres professionals que seran degudament identificats.

La informació proporcionada en aquest lloc està dirigida a complementar, no a reemplaçar, la relació que hi ha entre un pacient o visitant i el / la seu / seva metge / metgessa actual.

Aquest lloc web respecta la confidencialitat de les dades relatives a pacients i visitants, incloent la seva identitat personal.

Sempre que ho considerem oportú la informació continguda en aquest lloc serà confirmada amb referències clares a les fonts de les dades i, sempre que es possible, establim hipervincles a aquestes dades. La data de l'última modificació d'una pàgina clínica estarà clarament identificada.

Malgrat que sempre intentem oferir informació de la manera més clara possible, podeu demanar qualsevol aclariment ocasional a la nostra adreça electrònica Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

El finançament d'aquest lloc web es fa exclusivament a càrrec de Centre Mèdic Pas de la Casa – Grau Roig, excloent qualsevol altra aportació. El lloc web de cmpas.com no conté publicitat.

El webmaster Dr Bernat Escoda Alegret